Η εταιρεία K.A PECA SUPPLIERS LTD ιδρύθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου στις 27/08/2009 από τον Αντώνη Ευθύμιου και τον Κυριάκο Σιαμπτανη. Καταχωρήθηκε στο αρχείο του έφορου εταιρειών με αριθμό έγγραφης ΗΕ254158 και με αριθμό ΦΠΑ 10254158 και είναι επίσης εγγεγραμμένη στο Τελωνειακό μητρώο (ΕΟΡΙ CY10254158P) καθώς και στο μητρώο εισαγωγέων αλκοολούχων ποτών. Βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία χονδρικής πώλησης και διανομής αναψυκτικών και μπύρας, καφέδων, ισοτονικά ποτά , οινοπνευματωδών ποτών σε ολόκληρη την (ελεύθερη) Κύπρο . Ενεργοί πελάτες της εταιρείας είναι αρκετές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που ανάμεσά τους συγκαταλέγονται μεγάλες αλυσίδες super market , υπεραγορές , mini markets , περιπτερά, εστιατόρια, ψητοπωλεία H εταιρεία διατηρεί μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σε προνομιακή θέση που βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι Λεμεσού, όπου εκεί αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες προϊόντων έτσι ώστε οι παραγγελίες να εξυπηρετούνται άμεσα χωρίς καθυστέρησης. Με τα ιδιόκτητα φορτηγά της καθώς και σε συνεργασία με ανεξάρτητη εταιρεία μεταφορών έχει την δυνατότητα να διανέμει προϊόντα με καθημερινά δρομολόγια προς όλες της πόλεις , φροντίζοντας πάντα για την έγκαιρη, και ασφαλή παράδοση στους πελάτες.

Αμεση εξυπηρετηση

Όλοι οι επαγγελματίες γνωρίζουν πολύ καλά την σημασία της έγκαιρης και σωστής παράδοσης των προϊόντων ,γι αυτό το τμήμα πωλήσεων με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό , ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών. Η συνεχής επαφή με τους πελάτες μας βοήθα να δημιουργούμε μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους καθώς και να μας υποδεικνύει διορθωτικές κινήσεις όπου αυτό κρίνετε απαραίτητο

Ολοκληρωμενη γκαμα

 Η εταιρεία έχει συνάψει ισχυρές και αξιόπιστες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες παραγωγής/ εμφιάλωσης ποτών και αναψυκτικών , καθώς και με μεγάλους χονδρέμπορους του εξωτερικού, δίνοντας μας την δυνατότητα να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας άμεσα μια πλήρη σειρά από ποιοτικά προϊόντα σε συνεχή βάση.

Ανταγωνιστικες τιμες

Η σωστή επιλογή προμηθευτών σε συνδυασμό με τη διατήρηση χαμηλών λειτουργικών κοστών και τις μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων που διαχειρίζεται η εταιρεία μπορεί και προσφέρει πολύ ανταγωνίστηκες τιμές που σε αρκετά προϊόντα είναι και οι καλύτερες τις αγοράς. Η εταιρεία αναζητά πάντα νέα προϊόντα και νέες μεθόδους έτσι ώστε να μπορεί να διατηρεί αλλά και να βελτιώνει τις τιμές που προσφέρει στο πελατολόγιο της.

ποιοτητα, ταχυτητα , οικονομια

οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πάντα με ποιότητα, ταχύτητα και με τις καλύτερες τιμές.

παντα με την καλυτερη ποιοτητα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη παραδίδοντας άμεσα και με ασφάλεια ποσότητες από μια παλέτα μέχρι και ολόκληρα κοντέινερ 20 και 40 ποδών.

l

Εκτελεση παραγγελιων

H εταιρεία διατηρεί μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σε προνομιακή θέση που βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι Λεμεσού, όπου εκεί αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες προϊόντων έτσι ώστε οι παραγγελίες να εξυπηρετούνται άμεσα χωρίς καθυστέρησης. Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς στον υπεύθυνο πωλήσεων και θα έχετε άμεσα ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμη για να την παραλάβετε.

Μεταφορα και διανομη των προϊοντων

Η εταιρεία με τα ιδιόκτητα φορτηγά της καθώς και με συνεργασία που έχει με εταιρεία μεταφορών έχει την δυνατότητα να διανέμει προϊόντα με καθημερινά δρομολόγια προς όλες της πόλεις , φροντίζοντας πάντα για την έγκαιρη, και ασφαλή παράδοση στους πελάτες.

Παραδοση ολοκληρων φορτιων 20” η 40”

Με προπαραγγελεία έχουμε την δυνατότητα να παραδώσουμε ολόκληρα φορτία στον χώρο σας, προσφέροντας συνάμα μια καλύτερη τιμή από εκείνη που θα αγοράζατε από την αποθήκη μας. Συνήθως ο χρόνος που χρειάζεται για παράδοση είναι από 4-6 εβδομάδες. Ο υπεύθυνος πωλήσεων μπορεί να σας ενημερώσει για τις ακριβείς ποσότητες που φορτώνονται σε κάθε κοντέινερ, καθώς και για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της διαδικασίας.

ΔΕΥ – ΠΑΡ
07:30am – 15:30pm

ΣΑΒ - ΚΥΡ
ΚΛΕΙΣΤΑ

ΟΔΟΣ
ΑΓΑΡΙΣΤΗΣ 29, 3045,
ΛΕΜΕΣΟΣ ΖΑΚΑΚΙ, ΚΥΠΡΟΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ